Следвайте ни

Тодор Попов: Бъдете новатори, мечтатели и оптимисти

viber icon

СКЪПИ УЧИТЕЛИ, УЧЕНИЦИ, РОДИТЕЛИ, МИЛИ ПЪРВОКЛАСНИЦИ,               

Отново е 15 септември! На прага на новата учебна година, нека си пожелаем да бъдем здрави, отговорни към себе си, към съучениците си, колегите си и семействата си! 

Мили първокласници, 

Нека първият учебен звънец постави за Вас началото на смели надежди! Предстои Ви нещо ново и вълнуващо! Нека тук намерите своите първи и добри приятелства, да откриете своите таланти, любознателността да открива пред Вас нови и интересни светове! 

Драги ученици, 

Бъдете новатори, мечтатели и оптимисти със стремеж към знания, мъдрост, предизвикателства! Трупайте истини и познания търпеливо и с лекота! Осмелявайте се да поемате рискове и вървете смело напред!

Уважаеми учители,

Обръщам се с уважение и признателност към Вас – посветили знанията и труда си на образованието и възпитанието на децата ни! Продължете мисията си с любов, достойнство и отговорност пред поколенията! Бъдете амбициозни, бъдете творци, подкрепяйте, мотивирайте и предизвиквайте въображението и мечтите на своите ученици!

На Вас, скъпи родители, пожелавам сили, кураж и оптимизъм, защото дълбокият смисъл на учебния процес е да споделяме социалния и човешкия си опит с децата, да ги изграждаме като личности – сплотени от общи мечти и да им даваме увереност, че могат всичко!

 

На добър час на всички!

 

ТОДОР ПОПОВ  

Кмет на Община Пазарджик

гр. Пазарджик, 2021 г.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?