Следвайте ни

Титла и седем медала за състезателите на СК „Пентатлон“

viber icon

Шампионска титла за Денислав Кантарджиев при кадетите, сребърен медал за Михаела Стефанова при кадетките и два бронзови медала за Кристина Денина и Михаела Стефанова при девойките е равносметката на СК „Пентатлон“ от провелото се Държавно първенство по фехтовка за кадети и кадетки, младежи и девойки в Пловдив.

В отборните състезания възпитаниците на клуба постигнаха: сребърни медали за кадетките в състав Михаела Стефанова, Кристина Денина, Петя Петкова и Цветелина Тодорова. В същата категория при кадетите Денислав Кантарджиев, Любомир Германов и Борислав Даскалов спечелиха бронзовите отличия.

В по-горната възраст - девойки до 20 години, момичетата в състав Петя Петкова, Анелия Димитрова, Кристина Денина и Михаела Стефанова, отново спечелиха сребърните медали, а младежите останаха на 4-то място.

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?