Следвайте ни

Тестовете на медиците от "Хигия" за COVID-19 са отрицателни

viber icon

В очакване на поредния тежко болен пациент, Болница „Хигия“ продължава да участва безусловно в борбата с Covid-19 и помага на Областната болница в Пазарджик в кризисната ситуация. МБАЛ „Хигия“ пое и спешността по време на въведената карантина в Отделението по анестезиология и интензивно лечение на МБАЛ -Пазарджик.
Скринингови проби за PCR тестове на лекари, медицински сестри и санитари от МБАЛ „Хигия“ са изпратени за изследване от болницата. Резултатите на всички са отрицателни. Отрицателни са и пробите на всички лекари и медицински сестри от първите 4 екипа на КОВИД отделението в болница „Хигия“. Те вече са извън „зоната“, под карантина, до излизането на резултатите от повторните им PCR тестове, а грижите за болните с коронавирусна инфекция поеха нови 4 екипа – лекари и медицински сестри от болница „Хигия“.
И към този момент, мениджмънта на „Хигия, в лицето на изп. директор на болницата д-р Цветелина Спиридонова, д.м. продължава да налага драконовски мерки, с цел недопускане на вътреболнична инфекция.
Болницата се нуждае от дарение в размер на 35 000 лв.

На снимката: Д-р Цветелина Спиридонова, изп. директор на МБАЛ “Хигия” получава информация от административния директор Ангел Попов за отрицателните PCR тестове на ковид екипите на болницата.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?