Следвайте ни

Теснолинейката и Кристиан станаха герои във вдъхновяваща реклама

viber icon

Родопската теснолинейка и младежът, вписал се в историята като неин спасител, станаха герои във вдъхновяваща реклама. За тях разказва клип на известен производител на млечни продукти. Видеото започва с Представяне на Йоана Илиева - европейски шампион по фехтовка. Рицар в блестящи доспехи, макар да е жена.

"Крис няма доспехи, но има други рицарски качества. Благодарение на него късната линия на теснолинейката Септември-Добринище отново превозва десетки хора. България ври и кипи с удивителни хора, които правят удивителни неща" - казва се в клипа, а слоганът е "Глътка българска гордост".

"Всяка победа, малка или голяма, води към следващо приключение. Запознайте с нашите нови удивителни герои - Крис и Йоана, които неуморно следват целите по петите им" - гласи представянето на видеото във Фейсбук.

Припомняме, че младежът още като ученик поведе битка срещу намеренията за закриване на Родопската теснолинейка - единствената останала работеща теснопътна линия у нас. Заедно със съмишлениците си от Гражданско сдружение "За теснолинейката" успяха да докажат, че тя може да бъде атрактивна и привлекателна за туристически пътувания, които рано или късно да я направят печеливша. В борбата за запазването и популяризирането на Малкото влакче безрезервна подкрепа дават и жителите на многото планински населени места по маршрута й, за които закриването й би било пагубно.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?