Следвайте ни

Търсят помощ за издирването на изчезналия мъж край Нова махала

viber icon

За помощ в издирването на изчезналия вчера възрастен човек край село нова махала призовават участници в акцията, която тече втори ден без резултат. Призивът е всички туристи, планинари или посетители на мястото също да се включат в търсенето.

Припомняме, че човекът е в неизвестност от 11,30 часа - тогава е подаден сигналът от негов син на 112. Изчезналият е местен, познава района. В издирването му са се включили пожарникари, полицаи със следово куче, местни хора, ловци, както и голяма група опитни доброволци от "Планинско спасяване - Пазарджик". Именно те отправиха призива за подкрепа:

От снощи 15.07 се провежда акция за издирване на 77 годишен мъж в района на с. Нова махала, област Пазарджик. До късните часове на деня наши екипи съвместно с органи на МВР, горски и местни издирваха възрастният мъж. За жалост издирването и до момента не е дало резултат. Имаме апел към всички туристи и планинари които искат да помогнат в съботния ден 17.07.2021г. Ще се проведе възможно най-мащабно претърсване на района, като за това са нужни много хора. Който е свободен и иска да помогне нека се свърже с нас. Може да пишете на страницата или да се обадите на телефон :
0885020708 - Димитър
Важно за хората които ще присъстват!
Трябва всеки да има удобни обувки за ходене в планината, осветление, подходящо облекло и храна, и вода. В момента в района е голяма жега, въпреки надморската височина и гористата местност.

 
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?