32

Търговия с вот ли е? Списък с имена и суми откриха в магазин в Септември

Специализирана полицейска операция се провежда на територията на Пазарджишка област. Тя е свързана за противодействието на престъпността, опазването на обществения ред на обслужваната територия. В нея участват служители от областната дирекция в Пазарджик, районните управления в Пазарджик, Септември, Велинград, Пещера и Панагюрище, съвместно с екипи на Зоналното жандармерийско управление в Пловдив.

Извършват се проверки на територията на повечето общински центрове, като към момента екипите извършват дейности на територията на пазарджишкия квартал „Изток”, велинградския квартал „Анезица”, в септемврийските села Семчиново и Симеоновец, гр.Септември, в пещерските квартали „Пирин” и „Луковица”, гр.Панагюрище.

Инспектират се търговски обекти, заложни къщи, питейни заведения, игрални зали и клубове. Осъществяват се проверки на МПС и лицата в тях.

В търговски обект - магазин за хранителни стоки в гр.Септември екипи на местното полицейско управление са открили списък с имена на хора и суми срещу тях. На мястото е извършен оглед от дежурна група на полицейското управление, съобщиха от ОДМВР – Пазарджик.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?