Следвайте ни

Таня Димитрова и „Чудесия” се включват в кампанията „Да изчистим България”

Повече от сто деца от ПТС „Чудесия” при Младежки дом -  Пазарджик , водени от Таня Димитрова, ще се включат в съботната екологична кампания „Да изчистим България”. Към тях ще се присъединят и родители на танцьорите.

В деня на голямото чистене момичетата и момчетата ще тръгнат в шест лъча от Младежкия дом.  Доброволците ще   събират отпадъци  в междублоковото пространство в района от Пощата до Математическата гимназия,  около градския пазар, зад Изчислителния център и терените около бул. „Иван Шишман”.

Танците възпитават усет за красивото и ние всички искаме градът ни да е чист и подреден, за да бъде още по-красив, коментира художественият  ръководител на „Чудесия” Таня Димитрова. Нужно е да възпитаваме децата си с личен пример,   така че в бъдеще да израстват като  отговорни граждани.  Нашият град е наша отговорност и всички ние трябва да се грижим за  мястото, в което  живеем, и в което растат децата ни, подчерта Таня Димитрова. Тя призова всички жители да излязат в събота,  за да покажат, че обичат Пазарджик  чист, зелен и цветен.

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?