Следвайте ни

Светкавично: Родители бранят градината, обвинена в насилие

viber icon

Родители на деца, посещаващи Детска градина "Приказно вълшебство" в Септември, срещу която тече проверка от "Закрила на детето" по сигнал за насилие над момиченце, реагираха светкавично на случващото се и излязоха с изявление, че категорично се противопоставят на подобни твърдения и опити за уронване престижа на детското заведение. 

С нас се свърза една от инициаторките - Симона Бързакова, която заедно с друга майка - Силвия Бояджийска, е написала нарочно изявление. В текста се изразява категорична подкрепа на работещите в детското заведение. 

"Синът ми от години посещава тази градина и мога да кажа, че там се грижат за него като за свое дете, с много любов, заяви Бързакова. Показателно е, че той, както и много други малчугани, ни молят да ги вземаме последни, не им се тръгва, искат да останат още. Ако на едно дете не му е добре на дадено място, няма да поиска такова нещо".

Майката е убедена, че не е възможно случилото се да е резултат дори от инцидентно изпускане на нерви. В малкия град хората се познават добре, а Симона е категорична, че никой от хората в детската градина не е способен да посегне на дете.

Изявлението ще бъде разпространено и сред други родители като подписка. Двете жени са сигурни, че ще съберат голяма подкрепа и истината ще излезе наяве.

А ето и изявлението на  майките:

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

да ко

да ко

04.10.2020 | 14:07

няма правосъдие

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?