32

Структури на МВР осигуряват безпроблемен 8-ми декември

Днес е Студентския празник 8-ми декември. Служителите от Областната дирекция на МВР и Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” в Пазарджик традиционно предприемат мерки за нормалното и спокойното му протичане.

Още през ноември инспекторите от звената „Държавен противопожарен контрол” при РДПБЗН-Пазарджик са извършили проверки на хижи,  хотели, , къщи за гости, ресторанти и други питейни и увеселителни заведения, в които ще празнуват студентите. Очаква се да има желаещи да отбележат празника на територията на курортните комплекси във Велинград, „Свети Константин”, „Цигов Чарк”, в районите на Сърница, Юндола, Панагюрище и Стрелча. Служителите на районните управления и сектор „Пътна полиция”, подпомогнати от екипи на Зоналното жандармерийско управление в Пловдив ще съблюдават за опазването на обществения ред и за пътната безопасност по основните пътища водещи към курортите и планинските селища.

Ръководствата на Областната дирекция на МВР и Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”в Пазарджик желаят приятно, весело и безпроблемно отбелязване на Студентския празник!

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?