32

Строят сграда за пожарната в Сърница

Нова постройка изгражда Община Сърница – хале, в което ще се помещава пожарната, дарена от Швейцария. Това става ясно от публикация на кмета Неби Бозов, който тези дни е бил домакин на работно посещение по този повод от служители на МВР. В родопския град са били директорът на ОДМВР - Пазарджик старши комисар Иван Зеленков, директорът на РДПБЗН-Пазарджик комисар Ангел Ангелов и директорът на Териториална дирекция „Национална сигурност” Пазарджик Георги Георгиев. 

Добрата комуникация и работа между държавните институции е в основата на по-бързото решаване на ежедневните проблеми на хората - коментира Неби Бозов. 

Припомняме, че през май тази година Община Сърница получи като дарение нов противопожарен автомобил. Той е предоставен безвъзмездно от Швейцарската пожарна служба, Пожарните инспекторати на Базел-град и Базел Ланд, Швейцария и Сдружение за подкрепа на пожарните служби в България. Пожарният автомобил е марка Mercedes Benz Powerliner с изключително висока функционалност и пълно оборудване. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?