Следвайте ни

Стефан Мирев бе гост за празниците на Лесичово и Септември

viber icon

Народният представител от ГЕРБ Пазарджик Стефан Мирев бе гост на
празниците на Лесичово и Септември.

Специалният  съботен ден в Лесичово започна с представянето на изложба с Лесичовското съкровище, открито през 1977 година край населеното място. След това г-н Мирев, заедно с кмета Серьожа Лазаров, поздравиха най-възрастния жител
на Лесичово и родителите на най-малките бебета Кирил и Стиляна.

Стефан Мирев се обърна и към всички жители на общинския център, акцентирайки на важната връзка с миналото, каквото е показаното съкровище.

„Тази безценна връзка с миналото има уникално въздействие днес. И се замисляме дали и ние ще оставим такава силна следа след себе си. Ето днес сме тук кметът и неговият екип, аз в качеството си на народен представител, представители на различни институции. Всички ние имаме отговорност към вас и към себе си, да работим така, че утре споменът от нас да е положителен. В Лесичово и общината са поставени отлични основи за това. Тук се работи упорито и се постигат резултати. В мое лице имате сигурен гарант, че добрите идеи ще имат нужната подкрепа и заедно с вас ще ги отстоявам", допълни народният представител.

Празникът в Лесичово продължи през целия ден със специална програма, ориентирана към най-малките, много фолклор и веселие. Денят бе ознаменуван и със засаждането на дърво от името на най-младите жители на селото.

Стефан Мирев бе гост на тържествената сесия на Общински съвет Септември по случай празника на града в неделя. След като отправи приветствие към общинските съветници, Стефан Мирев поздрави и жителите на Септември. В своите думи той подчерта, колко динамично се развива цялата община.

„Никога не съм виждал Септември толкова различен и обновен. Всички вие сте трудолюбиви и честни хора и можете да се гордеете, че живеете в град с европейски облик. Септември е един общинските центрове, който се развива с най-бързи темпове не само в област Пазарджик,а и в страната“, каза от трибуната Стефан Мирев.

Народният представител отново заяви подкрепа за всички добри проекти в Септември и гарантира, че няма да предаде доверието на хората, които го подкрепиха на последните избори.

В Септември Стефан Мирев откри новата сграда на НЧ“Будители“, която бе изградена на мястото на бившето полусрутено кино в града. Официално отвори врати и напълно реновираната сграда на общинския театър "Възраждане"/Младежки дом/.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

ГЕРБ Лесичово

ГЕРБ Лесичово

06.09.2021 | 08:50

На стадиона в Лесичово изграден с европейски средства, беше ударен и почина спортен деятел. Една от причините била че не работела системата против мълнии на стадиона

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?