32
Следвайте ни

Спокойно и без проблеми започна вотът в Пазарджишко

viber icon

Нормално е започнал изборният ден във всички населени места в Пазарджишко, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР Мирослав Стоянов. Тази сутрин полицаите, ангажирани в охраната на секциите, са предали помещенията на комисиите и те са започнали работа. Вчера полицейски екипи са се погрижили за спазването на реда и при предаването на машините за гласуване, което също е протекло по план.

Над 600 служители от структурите на вътрешното министерство в региона са ангажирани в охраната на изборния процес в местата за гласуване и изборните секции, съпровождането на изборните материали и машини за гласуване, проверка на сигнали, за спазването на обществения ред, осигуряване на пожарната безопасност и защитата на населението.

Припомняме, че сектор „Български документи за самоличност“ при ОДМВР-Пазарджик и звената в районните управления в Септември, Пещера, Панагюрище и Велинград ще съдействат на българските граждани, които не притежават валидни документи за самоличност, да упражнят правото си на глас в деня на изборите. Служителите ще работят на 14 ноември /неделя/ 2021 г. от 08.30 до 19.30 часа, а гражданите могат да подават искания за удостоверения до 19.00 часа. През вчерашния ден са издадени две удостоверения за гласуване

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?