Следвайте ни

Спират движението по главни улици и булеварди в Пазарджик от утре

Подмяна на маркировката ще възпрепятства и автобусните превози

viber icon

Във връзка с предстоящите планирани дейности по освежаване на хоризонталната пътна маркировка на уличната мрежа на Пазарджик и при метеорологични условия, подходящи за извършването им от Общината съобщават, че утре и в неделя ще бъдат въведени временни ограничения, и промени в организацията на движението на МПС в областния център. 

Утре, на Лазаровден, ще бъде преустановено движението по ул. „Генерал Гурко“ за времето от 08:00 до 17:00 часа, в участъка от кръстовището с бул. „Георги Бенковски“ до кръговото кръстовище с ул. „Пловдивска“. Това налага автобусите по линии №2 и №13 да пътуват в този часови пояс по обходен маршрут през ул. “Кочо Честименски“ и ул. „Стефан Караджа“, а спирките на Щаба, Билла 2, Минералната баня и банка „Пиреос“ временно няма да могат да се използват. 

В празничния неделен ден в часовете от 08:00 до 17:00 ще бъде преустановено движението на МПС по ул. „Генерал Гурко“, в участъка от кръговото кръстовище с ул. „Пловдивска“ до кръстовището с бул. “България“ и ул. „Цар Иван Шишман“. В тази връзка автобусите по линия №10 ще се движат по обходен маршрут, както следва: ул. „Константин Величков“, Театъра, Адвокатурата, Билла 2, Минералната баня, кръговото на ул. „Пловдивска“, банка „Пиреос“, след което ще продължават по обичайния си маршрут. В посочения часови диапазон, спирките по редовния маршрут, попадащи в затворения участък временно няма да бъдат достъпни. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?