32

Спипаха още един джигит във Велинград по сигнал в социалните мрежи

Втори случай на санкциониран водач по сигнал на граждани във Велинград в рамките на две седмици. Служители на РУ-Велинград установиха водач, извършил нарушение на правилата за движение по пътищата, по публикация в социалните мрежи. Състнавен му е акт за установеното нарушение.В социалните мрежи бил пробликуван клип от видеорегистратор, в който се вижда водач на лек автомобил с рисково шофиране, който не пропуска движещи се с предимство в пътната лента МПС.
В РУ-Велинград незабавно била извършена проверка и се оказало, че нарушението било извършено на 27.02.2023г. следобед на кръстовище на бул. "Съединение" в курорта. Униформените установили още, че водачът е 21-годишен велинградчанин с лек автомобил "Ауди". Съставен му е акт за установеното административно нарушение на Закона за движение по пътищата .
Изразяваме задоволство от високата гражданска активност и наличие на нетърпимост към подобни нарушения, в резултат на които би могло да настъпят пътно-транспортни произшествия с непредвидими последици.

*Пресцентър ОДМВР-Пазарджик

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?