32

Спасиха бивш пожарникар, повален от инфаркт със запушване на артерия

72-годишният Петър Петров от Пазарджик изпрати благодарствен адрес до изпълнителния директор на МБАЛ-Пазарджик д-р Красимир Темнилов. Бившият пожарникар разказва, че на 21 ноември постъпва по спешност в Кардиологично отделение на МБАЛ-Пазарджик.
„Беше ми поставена диагноза „инфаркт“, като малко по-късно се установи, че имам сериозно запушване на артериален съд. Незабавно ми беше направена коронарография и поставен стент, като по този начин животът ми беше спасен“, обяснява в писмото си Петър Петров. Той изказва сърдечните си и искрени благодарности към началника на отделението д-р Николай Андреев, д-р Стефан Колев, който извършва кардиологичната интервенция и към дежурния лекар д-р Асен Дончев.
„Благодарение на изключителния професионализъм на работещите в Отделението по кардиология, в ръководената от Вас болница, аз съм все още жив и мога да живея пълноценно сред семейството и близките ми. Отправям към д-р Андреев, д-р Колев, д-р Дончев и към целия медицински екип на отделението благопожелания за здраве, дълъг живот, изпълнен с много спасени човешки животи!“, пожелава г-н Петров. Той отправя своите пожелания за Весела Коледа и Щастлива Нова 2023г. и на всички работещи в МБАЛ-Пазарджик.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?