Следвайте ни

Спас Иванов отговори на ФК Балкан(Варвара)

viber icon

Шефът на ОС на БФС - Пазарджик Спас Иванов използва правото си на отговор във връзка с отправените към него въпроси от Управата на ФК Балкан(Варвара).

"Съгласно Наредбата за провеждане на първенства и турнири съдийската тройка и делегата на дадена среща са длъжностните лица, които преценяват дали да се проведе или не съответния мач.

В случая домакините от ФК Левски(Паталеница) са се погрижили да създадат условия за нейното провеждане и така са осигурили  равни условия за двата футболни отбора.

Относно нараняванията на състезателите от ФК Балкан ще припомня, че спортната травматология е неразделна част от футболната игра. В годините сме били свидетели, че те се получават и при идеални състояния на футболния терен.

По отношение репликата, че сме предрешавали първенството смея да кажа, че ОС на БФС - Пазарджик по никакъв начин в годините назад не е показал, че влиза в ролята на арбитър за изхода на дадени шампионати, както по отношение на битката за челото, така и по отношение на тази при изпадащите.

В заключение ще кажа, че през двата почивни дни в професионалния и аматьорски футбол се играха доста други мачове на снежен терен, но никъде не чухме участниците в тях да вменяват вина на БФС или негови служители относно условията за провеждането им", отговори Спас Иванов. 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?