32

Social Evenings се завръща с гост-лектор Кирил Ефремов

Популярният български актьор Кирил Ефремов ще бъде гост-лектор на десетото издание на Social Evenings в Пазарджик, което ще се проведе във вторник, 28-и март, от 18:30 часа в клуб „Goya”.

Екипът на Съвета за младежка политика продължава с поредицата публични дискусии в неформална среда - Social Evenings, които целят да срещнат пазарджиклии с доказани професионалисти и лидери в своята сфера, съчетавайки полезната лекция с приятната социална среда. Този път за своята професия и житейския си път ще разкаже популярният актьор - Кирил Ефремов. Събитието ще се проведе в клуб „Goya” на 28-и март, вторник от 18:30 часа. Входът е свободен, но с предварителна регистрация на: https://forms.gle/wP9FxPMYbJ2vP9ep9

Кирил Ефремов е роден в София. Завършва НАТФИЗ в класа на проф. Здравко Митков. Играл е в театър „София”, Народния театър „Българска армия”, „Сълза и смях”, както и Пловдивския и Сливенския театър. В момента той е актьор в Сатиричния театър и в пазарджишкия ДКТ “Константин Величков”.

 

В разнообразната му филмография фигурират филми и сериали като: „Възвишение”, „Ние, нашите и вашите”, Операция „Шменти Капели”, „Търси се екстрасенс”, „Най-важните неща”, „Предисторията: Богове и поклонници“ и познатите на всички сериали - „Sunny Beach" и „Под прикритие”. Кирил Ефремов е едно и от най-разпознаваемите лица на българския театър. Част от постановките, в които участва са: „Мъже под чехъл”, „Криворазбраната цивилизация” по Добри Войников, „Искам вашия мъж”, „Тя, той и още двама-трима”, „Спанак с картофи”, „Направихте ме на луд”, „Докато ти спеше”. През последните години Кирил Ефремов е и проявен Ютубър. В едноименната си рубрика - „Киронично” той  говори за различни популярни теми.

 

Съветът за младежка политика е неправителствена организация, базирана в Пазарджик, която цели да развива интересите и потребностите на младежите чрез форми на неформално образование, младежко включване и граждански активизъм. От създаването си преди 7 години, организацията придобива голяма популярност, осъществявайки едни от най-емблематичните събития, които събират младежи от страната и града на едно място. Сред тях са TEDxPazardzhik, Social Evenings, Пазарджик Експо, Focus on success, кампанията “Пазарджик обича”, CodeSpot, тренировъчни лагери, семинари и др.

 

https://www.facebook.com/youthpolicy.bg

https://www.instagram.com/youthpolicy.bg/

 

*Съвет за младежка политика

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?