32
Следвайте ни

Смилец се включи в акцията за почистване на община Стрелча

viber icon

Есенното почистване на община Стрелча продължи с включването на кметското наместничество, читалището, жители и кооператори от ЗК "Съзнание" от с. Смилец.
Десетдневката на есенното почистване, но и на добрите новини за единство и съпричастност  в благородната кауза за чиста и приветлива община, продължи с резултатите от двудневните действия на кметското наместничество, читалището,  доброволци и членове на земеделската кооперация в Смилец, които на 5 и 6 октомври 2021 г.  изчистиха  не само парка на селото, но и  пътя до гарата и чакалнята.


За удобството и безопасността на пътуващите по линията Панагюрище - Пловдив, доброволците монтираха стълб за поставяне на осветително тяло. С инициативата за обезопасяване на района на гарата,  която надхвърли кампанията  за почистване на община Стрелча, смилчани доказаха, че няма трудности, когато сме решителни и единни  в общите каузи.
 
Кметът на община Стрелча  инж. Георги Павлов и Общинска администрация изказват искрената си благодарност на жителите на Смилец за проявеното гражданско съзнание.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?