32

Служители на ВиК ЕООД Пазарджик засадиха 150 фиданки за Деня на водата

Във връзка със Световния ден на водата – 22 март, по инициатива на Български ВиК холдинг, в област Пазарджик се поставя началото на една благородна инициатива. Служители от „ВиК услуги“ – Пазарджик ще засадят 150 броя фиданки от видовете космат дъб и американски ясен. Дръвчетата ще бъдат разпределени и засадени в района на помпените станции „Ивайло“ и „Мокрище“, в районите на ПСОВ „Пазарджик“ и „Септември“ и станциите „Ветрен“ II и III подем, „Симеоновец“ II подем и „Владикин извор“, община Белово. 

 Приоритет за нас е да опазваме и поддържаме наличните водни ресурси, както и да смекчаваме екологичния отпечатък върху природата. С подобни положителни практики  искаме да вдъхновим хората към положителна промяна и поглед в посока опазването и подобряването на околната среда, коментираха от ВиК услуги-Пазарджик.   

През 2024 година Световният ден на водата е под мотото „Вода за Мир”. Разумното управление на водите е от основно значение за изграждането на устойчивост на обществата и екосистемите, допълват от „ВиК услуги“. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?