32

След катастрофата с ТИР: 48-годишен е с ампутиран крак и с опасност за живота

48-годишен мъж е тежко ранен, след като е ударен от товарен автомобил, докато разговаря с полицаите дошли на мястото на друга катастрофа, съобщи БНТ.

Мъжът е с различни фрактури по тялото и ампутиран ляв крак над глезена. Реанимиран е в Спешно отделение и настанен в ОАИЛ. Има опасност за живота му. 23-годишният мъж е с травма на гръден кош, а 25-годишният шофьор е с контузия на ребра и лява китка. 25-годишната жена е с фрактура на лумбален прешлен. Двамата полицаи, които са на 32 и 50 г. са в добро общо състояние. Те са освободени за домашно лечение, допълни още докторът.

Друга тежка катастрофа имаше на автомагистрала "Тракия" вчера.

От самокатастрофирала кола, заради спукана гума, в болницата са приети 23-годишен мъж и 25-годишната му съпруга и двегодишното им момиченце, както и 25-годишния шофьор на автомобила. Малкото дете, което е с черепно-мозъчна травма и контузия на белите дробове, е прегледано и транспортирано от екип на ЦСМП-Пазарджик към УМБАЛ “Свети Георги“ в Пловдив. 23-годишният му баща е с травма на гръден кош, а 25 -годишният шофьор е с контузия на гръдния кош и лява китка. 25-годишната жена е с фрактура на лумбален прешлен. Трима са отказали хоспитализация, сподели д-р Бакалов.

Общо седем души са пострадалите при двете пътните произшествия на АМ "Тракия" вчера. Всички те са са приети в Спешно отделение, съобщи заместник-началникът на Спешно отделение д-р Димитър Бакалов.

Седем пострадали при два пътни инцидента на АМ „Тракия“ са приети в Спешно отделение на МБАЛ-Пазарджик, съобщи заместник-началникът на Спешно отделение д-р Димитър Бакалов. От самокатастрофирала кола заради спукана гума в болницата са приети 23-годишен мъж и 25-годишната му съпруга и двегодишното им момиченце, както и 25-годишния шофьор на автомобила. Малкото дете, което е черепно-мозъчна травма и контузия на белите дробове, е прегледано и транспортирано от екип на ЦСМП-Пазарджик към УМБАЛ “Свети Георги“ в Пловдив. 23-годишният му баща е с травма на гръден кош, а 25 -годишният шофьор е с контузия на гръдния кош и лява китка.25-годишната жена е с фрактура на лумбален прешлен. И тримата са отказали хоспитализация.
48-годишен мъж е тежко ранен, след като е ударен от товарен автомобил, докато разговаря с полицаите дошли на мястото на първата катастрофа. Мъжът е с различни фрактури по тялото и ампутиран ляв крак над глезена. Реанимиран е в Спешно отделение и настанен в ОАИЛ. Има опасност за живота му.
23-годишният мъж е с травма на гръден кош, а 25 -годишният шофьор е с контузия на ребра и лява китка.25-годишната жена е с фрактура на лумбален прешлен. Двамата полицаи, които са на 32 и 50 г. са в добро общо състояние. Те са освободени за домашно лечение.

Оцени новината

Оцени новината
1/5 от 1 оценки
1/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
А търчина

А търчина

21.12.2023 | 09:14

Затвор?!

Отговори
1 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?