102

СК Шампион с куп медали и купи от Мемориала "Хр. Чочев"

На завършилото Държавно първенство и международен турнир по модерен петобой - Мемориал "Христо Чочев" в Пазарджик, СК "Шампион" се представи отново отлично. 
При момчетата до 17 години пазарджишките атлети не оставиха никакви надежди на другите. 52-ма състезатели стартираха от цялата страна, както и най-добрите атлети от Гърция, а в отборното състезание участваха общо 15 отбора.
В индивидуалното класиране СК Шампион окупира почетната стълбичка, като Томас Григоров спечели и в международния и в държавното първенство. На второто и третото място се класираха Костадин Бельов и Васил Топалов. В отборното класиране първият отбор на "шампионите" е на първо място, а вторият тим е на второ място в Държавното първенство, в международния турнир, първият тим на клуба е шампион, пред гръцките национали и вторият им отбор е на трето място. Подобни резултати се получиха и при момичетата, Десислава Лазарова, Ивелина Пиронкова и Наталия Шопова завоюваха първото място и грабнаха златната купа. В индивидуалното класиране Десислава Лазарова се класира трета, при първото си участие в тази възраст. На другия ден в състезанието до 19 г. Момчетата отборно отново завоюваха първото място и грабнаха златната купа в състав Радослав Христов, Васил Топалов и Стилян Христов. Девойките в състав Теодора Маринова, Ивелина Пиронкова и Наталия Шопова завоюваха сребърната купа в Държавното първенство и бронзовата купа в международния турнир. С това си представяне атлетите Теодора Маринова, Ивелина Пиронкова, Наталия Шопова, Радослав Христов, Васил Топалов, Костадин Бельов и Стилян Христов си спечелиха квалификация за участие за младежи и девойки до 21 г. и мъже и жени, което е най-добият показател за техните резултати.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?