32

Символично: Огън на познанието запалиха на конференция по природни науки

Заместник областният управител Петя Цанкова приветства организаторите и участниците в Областна ученическа конференция по природни науки.
Третата Областна ученическа конференция – Пазарджик БИО 2022 г. се организира от ЕГ Бертолт Брехт Пазарджик в партньорство с РУО Пазарджик, община Пазарджик и с финансовата подкрепа на програма „Еразъм+“ .


Заместник областният управител Петя Цанкова присъства на събитието и приветства организаторите и участниците в областния ученически форум. „Сигурна съм, че сте заредени с много енергия, сила и ентусиазъм. Нека днешния ден бъде един малък празник на природните науки и ви донесе удовлетворение и незабравими спомени“, каза г-жа Цанкова и пожела на учениците да не спират да дерзаят и постигат успехи в света на познанието. Тя благодари на своите колеги учители за всеотдайността, старанието и амбицията да откриват таланти, да надграждат и развиват уменията и знанията на учениците чрез иновации и креативност.


Старта на Областната ученическа конференция по природни науки бе даден пред зала „Маестро Георги Атанасов“, В присъствието на официалните гости, учители и ученици, директорът на ЕГ „Белтолт Брехт“ запали символично огъня на знанието, а в небето полетяха гълъби и балони.


Конференцията преминава под мотото „Природните науки вдъхновяват“, в нея се представят ученици от 11 училища от област Пазарджик.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?