Следвайте ни

Сигурност: Чекират ни на влизане в общината

Новини от Пазарджик и региона

viber icon
До дни се очаква да бъде въведен пропусквателен режим в сградата на Община Пазарджик. Ограничителните врати вече са монтирани, е вчера са раздадени и картите за достъп на служителите. Външните посетители няма да бъдат връщани, увери кметът Тодор Попов. Само ще трябва да се обаждат на портиерите, за да се знае кой влиза и излиза в зданието.
Пазарджишката общинска администрация е една от малкото, ако не и единствената, в която до момента не е извършван никакъв контрол и всеки е можел свободно да влиза и излиза, обясни Попов. Нововъведението се прави за подсилване на сигурността, нещо повече – това е задължително и отдавна е трябвало да се направи, каза кметът.
Нищо по-различно няма да стане, просто хората ще трябва да се обръщат към портиерите, които ще ги пропускат.
От догодина започва и подмяна на видеонаблюдението в сградата, съобщи още Попов.
Дора Цветкова

Дора Цветкова

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Дора Цветкова е завършила Българска филология в ПУ "П. Хилендарски" през 2000 г. Междувременно работи като учител в различни учебни заведения и специализира "Управление на малка фирма" към Центъра за пазарна икономика в Пловдив. През 2000 г. започва работа в медийния сектор – в. "Новини в цени" и "Знаме". От 2011 г. е в екипа на "Пазарджишка Марица".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?