102

Шопов и Митрев са зам.-председатели на Общински съвет - Пазарджик

Двама зам.-председатели да има Общински съвет - Пазарджик. За това гласуваха съветниците в началото на днешната редовна сесия на ситипарламента. Най-много гласове при вота събраха Златко Митрев и Атанас Шопов. Останалите номинирани  бяха Чавдар Чавдаров, Елисавета Георгиева-Генчева, Йордан Кожухаров, Лиляна Мърхова и Десислава Георгиева, които обаче не успяха да съберат поне 21 гласа за да преминат първото сито.  

Атанас Шопов

"Избираме ги не за им сложим ефрейторски пагони, а за да подпомгат дейността на съвета на председателите на групи. Идеята е заедно с тях да можем в една дискусия да приемаме дневния ред и да обсъждаме материалите", мотивира необходимостта от избор на зам.-председатели на Общинския съвет един от вносителите - Трендафил Величков.  

В началото на заседанието председателя на Общинския съвет Найден Шопов обяви, че са били обособени две нови групи в ситипарламента. МК БСП за България избира за свой председател Тодорка Христова, а Лиляна Мърхова и Лазар Попов са членове.  

"Заедно за силна Община" пък ще има за председател Атанас Шопов, а негов заместник ще бъдат Десислава Тодорова. Членове са Иван Папазов, Благо Солов и Стоян Павлов.

 

  

 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?