Следвайте ни

Сестри Стоеви: Мечтаем за медал от Олимпиадата

viber icon

Двукратните европейски шампионки по бадминтон при женските двойки - сестри Стоеви ще представят страната ни за втори път на олимпийски игри. В Рио де Жанейро преди четири години те завършиха на 11-то място в крайното класиране (трети в групата си, като не успяха да се класират за 1/4 финалите). Сега се целят в медалите, споделиха те при заминаването си за Токио.

"Психически и физически се чувстваме много добре. Развълнувани сме. Имахме тежка подготовка и наистина се натоварихме доста, особено психически, тъй като се поставихме под напрежение заради високите цели. Мисля, че всичко ще отмине с времето и за първия ни мач ще сме готови.", заяви Стефани Стоева.
"Тази Олимпиада ще е малко по-различна. При първата ни, в Рио, не знаехме какво да очакваме. Беше просто, за да отидем и да видим каква е обстановката там. Не бяхме дори подготвени, бяхме прекалено млади. За тази обаче мислим, че сме доста добре подготвени. Отиваме да представим България по най-достойния начин.", допълни Габриела Стоева.
 "Приятели, родните и близки ни споделиха, че независимо какво направим, ще са плътно зад нас и ще ни подкрепят, ще ни стискат палци и ще станат сутрин, когато са ни мачовете, да ни гледат. Мечтаем за медал", споделиха още те. 

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?