Следвайте ни

Сестри Стоеви гостуваха на учениците от Спортното училище

viber icon

Ценни съвети получиха учениците от Спортното училище в Пазарджик, лично от най-добрите ни бадминтониски - сестрите Габриела и Стефани Стоеви. Младите спортисти имаха уникалния шанс да говорят с двукратните европейски шампионки на среща в учебното заведение – среща, която премина емоционално, но и ползотворно. 

В желанието си да почерпят опит от най-добрите учениците задаваха въпроси за подготовката им, за тренировките, за усилията и вълненията преди решаваща среща и още, и още... От своя страна сестри Стоеви не спестиха нищо – те споделиха и за трудностите, които срещат, но и за радостта от победата, за удовлетворението, когато видиш възнаградени всичките си усилия. Пред учениците от Спортното училище те разказаха, че са започнали да спортуват още в ранна детска възраст и с постоянство и упоритост са постигнали не една победа. „Златните“ момичета на бадминтона, както наричат сестри Стоеви, поощриха младите спортисти да продължават да се трудят усилено, защото  няма „по-сладко от победата“.  

Разбира се, най- развълнувани и с най-голям интерес „попиваха“ всичко младите състезатели по бадминтон от Спортното училище, които също имат отлични постижения през тази година. Вълнението на учениците пък беше възнаградено и с възможност да се снимат с шампионките, както и да получат автограф от тях.  

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (1)

Олимпиада

Олимпиада

16.06.2021 | 22:45

То едно спортно училище, половината ученици не стават но са дошли на общинска хранилка

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?