102

Септември празнува с Ивана, Анелия и Славка Калчева

С няколкочасова атрактивна музикална програма на откритата сцена на стадион "Локомотив", в Септември бе отбелязан традиционния събор Спасовден, който е единият от двата празника на общинския център. Сред гостите на домакина Васка Рачева - кмет на Община Септември бяха народните представители Екатерина Захариева и Стефан Мирев, областният управител Андрей Гечев, шефът на Общинския съвет Кирил Тодорин, членове на управленския екип на администрацията, общински съветници, кметове на населени места и други.

По повод празника Възнесение Господне иконом Боян Кочев, архиерейски наместник на Пазарджишка духовна околия, отслужи водосвет за здравето и благоденствието на жителите на града и околните села. Приветствия към жителите и гостите на Септември направиха народните представители Екатерина Захариева и Стефан Мирев.

От своя страна в традиционното си обръщение към септемврийци кметът Васка Рачева най-напред им благодари за доверието и подкрепата. "Септември не може да се развива без отговорността и усилията на всеки свой жител. През отминалите години многократно доказахме като общество, че обединени сме по-силни и именно така и извисени духом можем да се справим с всяка една криза или предизвикателство", заяви Васка Рачева. 

В празничната програма хилядното множество стекло се на стадиона в Септември изгледа изпълненията на Славка Калчева, Анелия и Ивана. Запомнящата се вечер завърши с мощна заря, която озари небето над Септември.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?