32

Семейство благодари на лекар, оказал помощ на дъщеря им

Благодарствено писмо до д-р Иван Козложов и екипа на Първо вътрешно отделение на МБАЛ-Пазарджик изпратиха семейство Александрови. С него те благодарят за оказаната помощ и лечение на тяхната дъщеря.

„Когато срещнеш човека в бяло, когато получиш компетентна лекарска помощ, когато усетиш професионалното отношение в най-хуманната професия и видиш човечността, разбираш, че доброто наистина съществува!

А то си има лице!

Благодарим от цялото си сърце на д-р Иван Козложов, ендокринолог в Първо вътрешно отделение на МБАЛ – Пазарджик и на целия екип на отделението, които лекуваха и се грижеха за дъщеря ни. За това, от името на цялото си семейство, поднасяме огромната си признателност към тихия труд на хората в бяло от Първо вътрешно отделение, защото тревогите в такива моменти са огромни и болезнени. Бъдете здрави и все така човечни“, пишат в писмото си благодарните родители.

Д-р Козложов е с близо 15-годишна практика като лекар. Има специалност „Обща медицина“, Специализирал е в Чикаго, САЩ. По време на Covid епидемията в периода 2020-2021 г. работи като личен лекар в голяма лекарска практика във Великобритания. Втората му специалност е „Ендокринология и обмяна на веществата“. В момента работи и като лекар-ендокринолог в Първо вътрешно отделение на МБАЛ-Пазарджик. Член е на Българското дружество по ендокринология (БДЕ).

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?