Следвайте ни

Седем участници се борят за приза "Най-патриотичен дом"

viber icon

Приключи крайният срок за записване участие в съревнованието за най-патриотичен дом на територията на община Септември за 2020г. Тази година в серевнованието ще вземат участие седем семейства с техните домове, съобщиха организаторите на конкурса от ВМРО.

Това да семейство Тишеви от Септември, Пепелянкови от Ветрен, Адови от Ветрен, Атанасови от Симеоновец, Гущерови от Виноградец, Василеви от Септември и Боериков от Септември.

Както всяка година домовете са посетени и оценени по оповестените показатели: патриотични символи, българско знаме, български книги, наличие на деца, битово оформление, декоративно оформление, православни символи, общественост и почитане на родовата памет.

Можете да гласувате за предпочитания участник като харесате неговите снимки в събитието във фейсбук https://fb.me/e/3upTk45Td до 10 декември.

Победителя ще бъде избран от сбора на предварителните точки и получените гласове.Награждаването на победителя и участниците ще бъде на специално тържество на 20 – ти декември. Предвидени са много награди. Съревнованието ще бъде оспорвано, затова всеки глас е от значение.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Да се знае и помни!

Да се знае и помни!

04.12.2020 | 11:33

"Тоз, който ни освободи, той ще да ни и пороби!"

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?