Следвайте ни

Съветници искат информация как се управлява велинградската болница

viber icon

Общинските съветници във Велинград изискаха пълна информация за това как се управлява болницата в родопския град. Вчера в Голямата зала на местната администрация-Велинград е проведено извънредно заседание на здравната комисия към местния парламент за изслушване на управителя на МБАЛ-Велинград д-р Жеко Чешмеджиев.
Срещата е предизвикана от появилите се публикации в национални медии, свързани с общинската болница. Общинските съветници се запознаха със случващото се там, като изслушаха доклада на управителя.
Веднага след излизането на публикациите в медиите председателят на ОбС- Велинград е изпратил писмо до всички компетентни институции /Районна здравноосигурителна каса-Пазарджик, Окръжна прокуратура и Сектор „Противодействие на икономическата престъпност”-Пазарджик/ за предоставяне на информация по случая.
Съветниците са взели решение за сформиране на временна комисия за изискване и разглеждане на всички документи, свързани със създалата се ситуация, както и за разходването на даренията и всичко, свързано с управлението на общинската болница.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?