32

Съветът за младежка политика набира нови членове

“Стани част от нас!” е призивът на младежите към всички, които имат интерес към кампанията и дейностите на организацията

Екипът на Съвета за младежка политика търси позитивни младежи с активна гражданска позиция, които имат мотивацията да участват в развитието на младежките дейности в Пазарджик, искат да усъвършенстват личностните си умения и да създадат много нови контакти.

Желаещите могат да попълнят анкетната карта (https://forms.gle/mfHP2iMeK6PrtbaFA), която могат да открият и на официалната Фейсбук и Инстаграм страница на Съвета за младежка политика. Одобрените кандидати ще получат покана за участие във втория етап от кампанията чрез имейл и/или телефонно обаждане. Крайният срок за кандидатстване е 25-и януари. 

Съветът за младежка политика е неправителствена организация, базирана в Пазарджик, която цели да развива интересите и потребностите на младежите чрез форми на неформално образование, младежко включване и граждански активизъм. От създаването си преди почти 7 години, организацията придобива голяма популярност, осъществявайки едни от най-емблематичните събития, които събират младежи от страната и града на едно място. Сред тях са TEDxPazardzhik, Social Evenings, Пазарджик Експо, Focus on success, кампанията “Пазарджик обича”, CodeSpot, тренировъчни лагери, семинари и др.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?