Следвайте ни

Съдов хирург от "Уни Хоспитал" ще преглежда в Пазарджик

Доц. д-р Андриан Тонев ще бъде в Пазарджик на 11 и 25 август

viber icon

Началникът на Клиниката по съдова хирургия в МБАЛ „Уни Хоспитал“ доц. д-р Андриан Тонев, ще преглежда пациенти на 11 и 25 август (сряда) от 16:00 часа в Пазарджик. Това ще стане в „Бялата къща“ – ул. „Трапезица“ №7, ет. 2, съобщават от панагюрската болница. Консултациите се организират при спазване на всички противоепидемични мерки и след предварително записан час. При необходимост доц. Тонев извършва оценка за периферна съдова болест при пациенти, преболедували КОВИД-19.

От 2015 година доц. д-р Тонев е завеждащ клиника по съдова хирургия към МБАЛ „Уни Хоспитал“. От 2018 година е и завеждащ Операционен блок на болницата. Ежегодно участва в европейски и световни конгреси по въпросите на съдовата хирургия във Франция, Германия, Словения, както и в международния симпозиум на болница Чарингкрос в Лондон, Великобритания.

Доц. д-р Тонев членува в Български лекарски съюз (БЛС), Българското национално дружество по съдова и ендоваскуларна хирургия и ангиология (БНДСЕХА), етичната комисия към БНДСЕХА, Българска асоциация по гръдна, сърдечна и съдова хирургия, Българско хирургично дружество, Българско дружество по флебология, член е на редакционната колегия на списание „Хирургия“, Българско дружество по урология, доцент е към клиника по урология на Александровска болница. Членува в Европейската асоциация по съдова хирургия.

Консултациите ще могат да бъдат заплащани на място.

Телефон за предварително записване на час: 0876 946 052.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?