32

Съдът решава дали да остави Иван Белишки в ареста

Съдът решава дали да остави в ареста сина на кмета на Панагюрище. 23-годишният Иван Белишки е обвинен, че е отправил закана за убийство към депутата от „Възраждане” Стоян Таслаков, съобщи NOVA.

Преди дни мъжът за пореден път беше задържан, след като извадил газов пистолет срещу народния представител. Самият Таслаков твърди, че преди месец е подавал сигнали в полицията.

Кметът на Панагюрище: Семейството ми е получавало заплахи за убийство

Като поредна политическа бухалка. Така кметът на Панагюрище Никола Белишки определи обвиненията срещу сина му. Припомняме, че депутатът от „Възраждане” Стоян Таслаков подаде сигнал, че Иван Белишки го е нападнал и е извадил оръжие. А всичко това станало в магазин пред свидетели.

„Със сина си съм говорил не повече от 10 минути, тъй като в същия момент се извършваше обиск в жилищата в София и в Панагюрище”, каза Белишки.

„Предисторията е дълга, започва преди повече от година и половина. Еманацията беше запалването на руското знаме, за което Иван съобщи и по вашата телевизия, че го прави, защото не е съгласен с политиката, водена от обкръжението на Путин. След това има безброй сигнали от г-н Таслаков”, каза Белишки, предаде NOVA.

„Чатовете не мога да коментирам, защото не съм ги виждал”, продължи той.

Той и семейството му обаче получавали заплахи.

„Заплахи от страна на привърженици на политическата партия, която представлява г-н Таслаков, включително заплахи за убийство, както и към мен за физическа саморазправа”, заяви Белишки.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
222

222

27.01.2023 | 15:23

панагюрският крадец белишки с излъчване на 100% дебил пак ще плати някоя хиледарка, синчето търгува с антики, сгази човек, продава дрога но за сега нищо.

Отговори
2 0
РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

27.01.2023 | 14:55

НЯМА ПРАВДА НЯМАРЕД НЯМА СПРАВЕДЛИВОСТ...ТОВА Е БЪЛГАРИЯ...

Отговори
0 0
РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

РЕД И СПРАВЕДЛИВОСТ

27.01.2023 | 14:54

ХУБАВО Е И ДЕПУТАТА ЛЪЖЕЦ ДА ВКАРАТЕ НА ТОПЛО....И ТОЙ НЕ Е КИТКА НА РЕВЕР ЗАКАЧЕНА....НО Е С ВЛАСТИМАЩИТЕ...НА ДЕНЯ...

Отговори
1 2

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?