Следвайте ни

С 90 %-та вот и над 6 000 гласа Васка Рачева стана кмет на Септември

viber icon

С подкрепата на 90 %-та от гласувалите Васка Рачева е новият кмет на община Септември.

На частичните избори проведени днес в Септемврийско, съпругата на бившият градоначалник Марин Рачев получи доверието на 6 032 избиратели, което показва, че и при наличието на опоненти пак ставаше кмет на първи тур. 

Припомняме, че независимият кандидат Васка Рачева остана без алтернатива за кметските избори, след като регистрираните за участие в надпреварата 4 политически партии не направиха свои номинации за кмет на Общината до края на последния възможен срок - 01.09.2020 г.

При това положение ОИК - Септември допусна до участие в изборите на 27-ми септември само Васка Рачева, която се яви на вота с бюлетина номер 13.

Както вече писахме, зад кандидатурата на Васка Рачева застанаха всички кметове от населените места в общината, мнозинството на Общински съвет и целият ръководен екип на администрацията. 

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (1)

независим наблюдател

независим наблюдател

28.09.2020 | 09:30

ЦИРК!!ЦИРК И ПАК ЦИРК!!!

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?