Следвайте ни

Рокада в триатлона: Папазов смени СК "Палашев" с "Първенец"

viber icon

Лична обида стана причина за изненадващ "трансфер" в пазарджишкия триатлон. От днес доскорошният ас на СК "Палашев" - Маурисио Папазов е вече състезател на другия пазарджишки тим СК "Първенец". Той и родителите на 16-сет годишният талант са взели решение да напуснат СК "Палашев", като причината за това е прозаична - невключването на Папазов сред номинираните от клуба състезатели за класацията на 10-те най-добри спортисти на Пазарджик за 2020 г.

"Това е безобразие. Няма състезание, на което Маурисио да не е ставал медалист на държавен турнир или първенство. От клуба ни залъгват, че имало ограничение за номиниране - до 2-ма състезатели. Проверихме и се оказа, че не е вярно. Видно от публикувания списък в медиите, има клубове, които са подали в Общината и по 3-ма спортисти. Отделен е въпроса от номинираните двама на СК "Палашев" за 2020-та година дали има по-заслужил от Мауро", пита риторично вуйчото на Папазов - Николай Николов - Чауша, който потърси трибуната "Марица" за да освети този "трансфер".

Припомняме, че Марусио Папазов започна спортната си кариера едва 7 - годишен, когато стартира занимания в СК "Шампион" при треньорите Ани и Валентин Георгиеви. Преди две години обаче взе решение да смени клубната си принадлежност  и прие предложението на "Палашев".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай