32

Родопчанка с голямо сърце направи поредно дарение на болница

Този път Фани Шеврова предостави одеяла и чаршафи за Вътрешното отделение в МБАЛ-Велинград

Фани Шеврова, чието име неведнъж се споменава с добро след поредната сторена от нея добрина, направи поредно дарение на МБАЛ-Велинград, съобщиха от лечебното заведение. Жената е предоставила 27 одеяла и 24 чаршафа за нуждите на Вътрешното отделение. Екипът на обществената болница изказа дълбока признателност за жеста и загрижеността на дамата към пациентите.
Фани Шеврова е собственичка на магазини за храни. Припомняме, че тя неведнъж е помагала на хора в нужда или е дарявала за обществени каузи. В разгара на пандемията предостави 300 пакета за бедни с продукти от първа необходимост, които бяха раздадени от общински служители и доброволци. 
Пак през паметната 2020 година, няколко месеца по-късно, предприемачката дари на Общинската болница спални комплекти за новосформираното тогава Ковид отделение.
Родопчанката, известна с голямото си сърце, не обича да говори за себе си, обикновено добрите ѝ дела стават известни от съобщенията на бладодарните получатели на даренията. За нея се знае, че помага още от дете - така е възпитана от родителите си. Редовно помага на Съюза на слепите. Ако коментира нещо по темата, то е съвет даденото да се дава от сърце. И че е важно в трудни моменти хората от една общност да останат задружни.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Браво

Браво

11.07.2022 | 17:22

Ти даваш, те крадат

Отговори
2 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?