102

Робърт Мазан: Чувствам Хебър като роден клуб

Бивш треньор на клуба се включи в дарителската кампания като опрости вземане

Сърцатият халф-бек на Хебър Робърт Мазан не криеше щастието си след вчерашната историческа победа на пазарджиклии над Левски с 2:1. Той също се включи в кампанията по спасяване на клуба, като лично закупил преди мача 30 билета за да ги раздаде на фенове. "В Пазарджик се чувствам като у дома си, а Хебър ми е на сърцето и е като мой втори роден клуб. Дано успеем", сподели Робърт. 

По принцип във всеки професионален клуб футболистите имат квота за безплатни билети, за своите семейства. За вчерашната среща на Хебър с Левски това не важеше за никой, с което само жеста на бившия словашки национал се равнява на 450 лв. 

Обществена тайна е, че през миналата зима Мазан отхвърли примамлива оферта от чуждестранен клуба за да остане в Хебър. Същото словакът направи и през лятото. Към момента Робърт знае отлично български и смята да изпълнява и занапред договора си с пазарджиклии.  

Жест към Хебър направил и бившият кондиционен треньор Георги Петров, който в момента работи в ЦСКА 1948. Той е опростил на клуба парично вземане по трудово възнаграждение, с цел също да се включи в кампанията на клуба.  

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 2 оценки
3/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?