Следвайте ни

Ремонтът на последния участък от бул. "Ал Стамболийски" ще продължи месец

viber icon

Започва ремонтът на последния участък от пазарджишкия бул. "Александър Стамболийски". Очаква се строителните дейности да продължат около месец, съобщи кметът на града Тодор Попов, който днес бе на място, за да инспектира обекта. Градоначалникът обясни, че работата ще се извършва поетапно в едното и другото платно, така че да няма спиране на движението. Въпреки това ще има известни неудобства за водачите, така че Попов предварително се извини и помоли за разбиране.

Предвидена е пълна подмяна на асфалтовата настилка и в двете платна, като зелените площи по средата и бордюрите ще бъдат запазени, тъй като са здрави и в добър вид. Дейностите ще започнат от страната на Горското стопанство, а автомобилите ще преминават двупосочно в другото платно. Скоро е планиран и ремонт на друга ключова улица в града - "Стефан Караджа".

Обект „Преасфалтиране на бул. „Александър Стамболийски” в участъка от бул. „Христо Ботев” до бул. „Цар Освободител” в гр. Пазарджик” ще се изпълни от „Еко-Хидро-90” ООД, гр. Пазарджик по Договор с рег. № 99-ЗОП-35/ 09.10.2019 г. с предмет „Ремонт на улици и пътища на територията на Община Пазарджик”.

Участъкът е с дължина почти 500 м, като ще бъдат ремонтирани и двете платна за движение, общо – около 8 500  кв.м. За целта ще бъде създадена Временна организация за безопасност на движението /ВОБД/, като ще се приложи съгласуваният със сектор „ПП”, ОД на МВР – Пазарджик Технически проект – част ВОБД, съгласно който ремонтните дейности ще протекат на четири етапа, както следва:

- участък от бул. „Христо Ботев” до ул. „Цар Калоян” – северно платно;
- участък от ул. „Цар Калоян” до бул. „Цар Освободител” – северно платно;
- участък от бул. „Христо Ботев” до ул. „Цар Калоян” – южно платно;
- участък от ул. „Цар Калоян” до бул. „Цар Освободител” – южно платно.
 

 

Коментари (2)

Пет

Пет

20.06.2021 | 22:12

Ами то сега не са на мода вече ге.йовете а.Би.се.кс.уалните! и така и онака! А розовото е много Пролетно Лятен цвят!

Отговори
1 0
дии

дии

17.06.2021 | 14:21

Каква е тая модна икона с това розово сако? Да не е някой с гейска ориентация?

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?