Следвайте ни

Реджеп от Сърница ще готви благотворително за малкия Митко

viber icon

Победителят от тв-състезанието за готвачи Хелс Китчън Реджеп Бадев от Сърница организира своя благотворителна акция в помощ на 4-годишния Димитър Ганев, роден със Синдром на Аперт. Това съобщи Реджеп в профила си във Фейсбук. На 12 ноември родопчанинът ще приготвя пици в помощ на момченцето, което се нуждае от специфично и скъпоструващо лечение. Акцията ще бъде в собствената баничарница на дарителско семейство - Ваня, Николай, Митко и Павел Павлови, която се намира в Пазарджик на ул. "Царица Йоанна" 2В, магазин 12.

Димитър Ганев е роден през 2016 г. със синдром на Аперт - генетично заболяване, което се изразява с типичните малформации на черепа, лицето и крайниците. Димитър вече е на 4 годинки, но за родителите си той става герой още през първата си годинка.
Едва на 5 месеца е преминал първата си успешна операция. На 1 г.и 5 месеца Димитър преминава успешно още една операция-за корекция на мекото небце. На 1 г. и 6 месеца следват още 2 операции - за поставяне и премахване шънт (вентилационни макари) в ушите. Димитър претърпява и се справя с общо 4 операции. На малкия-голям герой му предстоят още няколко изпитания. Една от тях е разделяне на пръстчетата на крачетата и корекция на глезена, която трябваше да бъде на 19.10.2020 г. се отложи поради КОВИД-19 и силно се надяваме да бъде осъществено през 2021 г. - пишат организаторите на кампанията.

За в бъдеще на Митко му предстоят корекция на раменете и изтегляне на лицето.

Той има шанс да получи възможността да се лекува, да изживее детството си нормално и да живее пълноценно!

Благодарим на всички приели присърце каузата!
Номера на банковата сметка в ДСК е:
BG81STSA93000023542472
Титуляр: Димитър Борисов Ганев

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?