Следвайте ни

Разбиха огромна наркооранжерия за над 600 000 лева край Калугерово

Главният прокурор Иван Гешев лично дойде да поздрави колегите си и полицията за добрата работа

viber icon

Огромна наркооранжерия разбиха по-рано днес полицаи в Калугерово при акция, проведена под ръководството на прокуратурата. Според запознати, досега са единици обектите за производство на дрога с толкова скъпо и високотехнологично оборудане. По предварителни оценки, стойността му е за над 100 000 лева, отделно намерената в оранжерията марихуана струва повече от 500 000 лева.
Главният прокурор Иван Гешев и апелативният прокурор Тодор Деянов лично дойдоха на място в Калугерово, за да поздравят колегите си и полицейските екипи за брилянтно изпълнената операция, при която има и задържан. Гешев подчерта, че това е поредният успех в противодействието срещу наркопроизводството и допълни, че колкото повече са разкритите престъпления от този род, толкова по-голяма сигурност ще има за децата на България.
Базата преди време е ползвана за друго, легално производство, после - за склад, а от 5 месеца се ползва през последните 5-6 месеца от софийска фирма, официално занимаваща се с интернет и компютърни услуги. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай