102

Ясни са първите притежатели на абонаментни карти за мачовете на Хебър

В отлично темпо започна продажбата на абонаментните карти на ФК Хебър за сезон 2024/25, научи от свой източник в пазарджишкия клуб "Марица". 

Както е известно ръководството на хебърци пусна преди няколко дни в продажба три вида карти - такива за масовия зрител с цена от 250 и 350 лв., както и карти за VIP сектора от 1000 лв. Пропуските гарантират на техните собственици допуск до всички домакински срещи на клуба с лично запазено място на стадион "Бенковски". 

Любопитно е кой закупил тази година първата VIP карта? Оказа се, че това е банкерът от София Петър Загорски. Наред с него приносители на този вид карти са вече Миронела Хрисова и Петър Стоянов. Последният е собственик на денталната клиника "Лидер" в Пазарджик. Амбициозният предприемач е бивш футболист на Хебър, а в бизнес портфолиото си Стоянов има и инвестиции във фармацията, сочи справка в АВ.  

За отсрещната трибуна - сектор "В", първият закупил клубна карта се оказа един от най-върлите, но и претенциозни към играта на Хебър фенове - Ненко Сираков. Друг Ненко - Ципорков за втора поредна година ще има карта в този сектор. 

В сектор "А"(под кизирката) за втора поредна година места капарираха строитепният бос Румен Дамянов, фармацефтът  Тодор Янакиев, Гроздан Караджов и Костадин Калбуров. 

Като цяло най-рентабилни са картите за сектор "В". При средна цена на билета от 15 лева и общо около 20 домакински мача за цялата състезателна година, икономията е в рамките на 50 лв.  

От Хебър коментираха, че като цяло притежатели на абонаментни карти са фенове от максимално широка палитра на социума - от бизнесмени и предприемачи до обикновени пенсионери.

Кампанията за продажба на картите продължава. Всеки желаещ може да направи своята заявка за закупуване на ценния пропуск на тел. 0889 888 900.     

Оцени новината

Оцени новината
2.5/5 от 4 оценки
2.5/5 от 4 оценки

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?