Следвайте ни

Пускат кол-център за граждани в общината

Новини от Пазарджик и региона

viber icon
От 15-ти декември Община Пазарджик ще разполага с КОЛ ЦЕНТЪР за обслужване на граждани, фирми и институции, чрез генериране на входящи и изходящи обаждания, справки, както и обслужване и по други комуникационни канали – E-mail, SMS, Гласови съобщения, Чат на живо. Освен чрез сайта на Община Пазарджик, гражданите вече ще могат да се свържат и с Контактния център на: телефон 034/96 96 96. На него могат да се подават сигнали във връзка с:


•приемане и обработка на сигнали, писма, жалби и други.
•предоставяне на обща информация за функциите, местоположението, работното време и възможностите за контакт със звената на Община Пазарджик.
•предоставяне на обща информация за услугите, предлагани от Община Пазарджик, начина на тяхното получаване, необходимите документи при подаване на различни заявления за услуги, срокове и цени.
•подпомагане на гражданите и фирмите при подаване на заявления за извършване на админстративни услуги по електронен път.
•проследяване развитието на подадените сигнали, писма, жалби и др., след получаване обратна информация от съответните звена на Община Пазарджик.
•предоставяне на информация на гражданите за текущи дейности и проблеми при обработката на постъпили сигнали, по които звената на общинска администрация са предприели или ще предприемат действия.


Достъпът на гражданите до дежурния телефон е 24 часа в денонощието, като в периода от 8,30 ч. - 20,30 ч. ще се свързват директно с оператор, а след това ще имат възможност да оставят съобщения на телефонен секретар. / "Пазарджишка Марица"

Дора Цветкова

Дора Цветкова

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Дора Цветкова е завършила Българска филология в ПУ "П. Хилендарски" през 2000 г. Междувременно работи като учител в различни учебни заведения и специализира "Управление на малка фирма" към Центъра за пазарна икономика в Пловдив. През 2000 г. започва работа в медийния сектор – в. "Новини в цени" и "Знаме". От 2011 г. е в екипа на "Пазарджишка Марица".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?