Следвайте ни

Променят маршрута на автобусите по една линия заради ремонти

viber icon

В утрешния ден, на 21.10.2020 година за времето от 08:00 до 15:00 ще бъде въведена временна организация на движението по Линия №10. Промяната се налага във връзка със завършване на ремонта на ул. “Константин Величков“ в Пазарджик и полагането на хоризонтална пътна маркировка с цел безпрепятствена работа на екипите от изпълнители. 

В тази връзка в участъка заключен между кръстовищата с бул. "Цар Освободител" и бул. "Христо Ботев" в часовия диапазон от 08:00 до 15:00 часа ще бъде преустановено движението на МПС, в това число и на автобуси от вътрешноградския транспорт. Ще се пропускат само автомобилите на специален режим, а всички останали ще трябва да търсят алтернативни маршрути за придвижване. 

С оглед на всичко това в посочените часове е създадена организация на движение на автобусите по Линия №10, както следва: На кръстовището на ул."Константин Величков" с бул."Христо Ботев" автобусите ще завиват надясно и ще се насочват по бул. "Княгиня Мария Луиза" в посока храм "Успение Богорично", където на светофара ще се включват наляво по бул. "България" и ще продължават по обичайния си маршрут. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Цък страничка

Цък страничка

20.10.2020 | 19:38

Да бяхте писали на заглавието че става въпрос за Пазарджик бре журналя

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?