Следвайте ни

Прокурори, фирми и граждани направиха дарения на МБАЛ-Пазарджик

viber icon

Прокурори  от Пазарджик се  включиха с дарения в дарителската кампания „Заедно в битката с COVID-19“, която МБАЛ-Пазарждик стартира на 25 март. Дарението от Окръжна прокуратура -Пазарджик е на стойност 2550 лв., а от Районна прокуратура-Пазарджик - 310лв. По  банковата сметка на болницата на 27 март са постъпили още 2 хиляди лева от фирма „СТИЛ  ЕМ" ООД ,

 „Пътища“ АД също дарява 2 хиляди лева. Дарение от 1000 лв. е направил Петър Ганчев, а по 100лв. са дарили Йовка Атанасова, Емилия Мацева, Соня Кузманова, Христо Златанов и Петър Ибушев. Станимир Николов е дарил 200 евро, Атанас Попов - 197лв, а Елена Димитрова е превела по сметката  40 лв.

Дарение  от 500 лева е направила за МБАЛ-Пазарджик и Жозефина Сертова.  

2 хиляди броя  еднократни  защитни маски  е дарението на началника на Урологично отделение  д-р Пламен Крумов. 500 предпазни шлема на обща стойност  1740 лв. получи лечебното заведение от фирма „Интръст" ЕАД. „Биовет“ АД дари предпазни маски, предпазни ръкавици, защитни костюми, предпазни очила и 40 литра  дезинфектант на  обща стойност 1627лв.

Набирането на  финансови средства и директни дарения продължава. Болницата ще продължи да прави публичен отчет  на постъпленията и разходите. 

Благодарим на всички хора и фирми, които се включиха до момента в  дарителската кампания „Заедно в битката с COVID-19“ и на тези , които желаят да помогнат. Надяваме се с ваша помощ  да се справим  в тази сложна ситуация. Благодарим ви за вашата отзивчивост и  подкрепата. За нас тя значи много. Пазете се и бъдете здрави! - пишат от лечебното заведение.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?