Следвайте ни

Превозвач: Хората не се качват в автобуси заради страх от COVID-19

viber icon

С по един до петима пътници се движат масово автобусите във Велинград, а това води до огромни загуби и невъзможност да се обслужват определени линии. Това пише до общината в града собственикът на местната превозваческа фирма „Чепино автотранспорт“ Красимир Беев. Той води разговори с местната власт за изход от неприятната ситуация, така че да бъдат сведени до минимум щетите за дружеството.

„Разберете, повечето хора няма да се качат скоро на никакъв обществен превоз от страх и всекидневно гледане по медии, че в транспорта вероятността да се заразите с коронавирус е в пъти по-голяма. Ситуацията в този сектор е тежка и глобална, не е само в нашия град“, посочва Беев.

По разчети на фирмата, загубите по линия 1 от „Чепино“ до „Каменица“ за цялата 2019 година преди пандемията са били по 7000-8000 лева на месец. Тогава главният проблем са били нелегалните таксита, които отклоняват 35-40% от пътниците. По време на пандемията продажбите на билети и карти спадат още повече, а те са основен приход за превозвача. По думите на Беев, тази линия занапред не може да функционира.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

КИТАЙСКИ ГРИП

КИТАЙСКИ ГРИП

28.05.2020 | 12:02

КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД КИТАЙСКИ ГРИП А НЕ КОВИД

Отговори
0 0
КИТАЙСКИ ГРИП

КИТАЙСКИ ГРИП

28.05.2020 | 12:01

КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ КИТАЙСКИ ГРИП НЕ КОВДИ

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?