Следвайте ни

Преподавателка от Пазарджик праща полицаи в Jobs.bg, наказаха я

viber icon

Преподавателка от Центъра за специализирана подготовка на полицаи в Пазарджик отнесе дисциплинарно наказание "​порицание" за срок от 1 година заради лошо отношение към обучаваните стажанти. Педагожката ги хокала люто и ги съветвала да си търсят работа в Jobs.bg. Опитът й за обжалване е неуспешен.

-----------------

В заповедта за налагане на наказанието подробно в 14 точки са описани деянията на служителката, за които й  е потърсена дисциплинарна отговорност. В часовете по английски език с група К63 през януари тази година инспекторката използвала доста стряскащи реплики в общуването си със стажантите:

"Влезе в голяма беда с учителката по английски език и не знам как ще се оправиш",  "От днес нататък си уволнен! Търси си работа в Jobs.bg", „Аз се чудя какво правиш тука? Направо си търси работа в Jobs.bg!“ или „Аз не съм дошла тук да ви уча, а да преподавам. И тук не е мястото да се научиш, а почни да си търсиш работа в Jobs.bg". 

Към други участници в курса пък отправила още по-дразнещи забележки: „Ха, имаш шестица... ти си връзкар... ти си ми ясен... няма какво да ми се обясняваш!“. Или: „Изглеждаш интелигентна, но само изглеждаш". Някои от думите звучали почти заплашително: „Не ми се прави на отворен, скъпи, че много бързо ще те затворя", "Ти тихо там... да не ти счупя и другата ръка“ - по повод изказано мнение във връзка с учебния материал.

Комисия, извършила проверка по случая, се произнася, че преподавателката виновно е нарушила принципи и правила за етично поведение, определени в Етичния кодекс за поведение на държавните служители в МВР. Тя пък се е опитала да оспори наказанието си пред Административния съд, но заповедта е потвърдена с окончателно решение. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Цнек

Цнек

14.10.2020 | 07:46

Много възгордялата се ся да се хване зс палците и да стиска,.. Jobs. Bg

Отговори
2 1
Доктор Ох сърби

Доктор Ох сърби

14.10.2020 | 00:17

Тази дебела свинка Виолета Матева най-после си намерила майстора. Отвратително чудовище в женско тяло. Хем грозно, хем нахално.

Отговори
3 1
Браво !

Браво !

13.10.2020 | 21:30

Браво за този прогрес ! Преди доста години имаше една даскалица в Панагюрище преподаваща Икономика във всички тамошни училища - Авелова. Държеше се отвратително с учениците и постоянно обиждаше . Правеше каквото й скимне и нямаше кой да й потърси сметка

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?