Следвайте ни

Премахнаха плакати, поставени на непозволени места

viber icon

Предизборни материали, разлепени на непозволени за агитация места, са били премахнати в навечерието на вота.

Сигнал за това е бил подаден до Районната избирателна комисия от Борислав Валентинов Лазаров. В текста се твърди, че агитационни материали на различни политически сили, регистрирали кандидатски листи в РИК Пазарджик за произвеждане на избори за народни представители са поставени извън определените места.

По сигнала  е извършена проверка от кмета на кметство Елшица, възложена от Община Панагюрище. При проверката е установено, че действително на територията на с.Елшица са разлепени агитационни материали в нарушение на заповедта на кмета. За резултатите от проверката е получено писмо от секретаря на Община Панагюрище.

След извършена проверка от представител на РИК и проведен разговор с Кмета на с. Елшица се установи, че разлепените агитационни материали в нарушение на заповедта на Кмета на община Панагюрище са премахнати.

 

Дора Цветкова

Дора Цветкова

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Дора Цветкова е завършила Българска филология в ПУ "П. Хилендарски" през 2000 г. Междувременно работи като учител в различни учебни заведения и специализира "Управление на малка фирма" към Центъра за пазарна икономика в Пловдив. През 2000 г. започва работа в медийния сектор – в. "Новини в цени" и "Знаме". От 2011 г. е в екипа на "Пазарджишка Марица".   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?