Следвайте ни

Представят "Натура 2000" като възможност за местните общности

viber icon

На 28.07.2021 г. от 10:00 часа в Пленарната зала на община Пазарджик ще се проведе информационна среща, реализираща се в рамките на проект „Сърница – споделена визия за "Натура 2000“, съобщи кметът на родопската община Неби Бозов. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Околна среда“ 2014 -2020 г., съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

На срещата са поканени представители на местните власти,  администрацията, учебните заведения, на бизнеса, туризма, както и други заинтересовани страни, които проявяват интерес към темите на информационната среща. Целта на събитието е повишаване на осведомеността на обществото относно необходимостта от опазване на висшите растения, част от мрежата "Натура 2000" на територията на област Пазарджик, както и възможностите, които същата предоставя на местното население.

Събитието е част от регионалната информационна кампания в рамките на проекта, насочена към изграждане, развитие и поддържане на споделена визия за екологичната мрежа Натура 2000 в регион Пазарджик. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?