Следвайте ни

Празнично намаление от -10% в магазин TeMax -Пазарджик

viber icon

Във връзка с всички предстоящи празници и събития, Темакс Пазарджик, Ви дава възможността да се подготвите с подаръци за Вас, Вашите близки и приятели и то на промоционална цена. За периода от 04.11.2020 до 30.11.2020 в TeMax - Пазарджик ще може да се възползвате от намаление с 10% на всички продукти в магазина. 

Магазинът се намира на бул. "Пловдивско шосе" 115, и разполага с удобен и обширен паркинг. Ще намерите богато разнообразие от стоки за дома, ремонта и градината и ще може да се подготвите за идния сезон с разнообразие от актуални категории. Такива са Коледна украса, Отопление и печки, Оранжерии и парници, Листосъбирачи, Зимни гуми, Електрически и моторни фрези и много други. TeMax Пазарджик изпълнява стриктно изискванията на държавните органи във връзка с настъпилата глобална пандемия. Екипът извършва регулярно почистване на всички повърхности и държи високи хигиенни стандарти. 

Може да разгледате продуктите на веригата на онлайн магазина www.TeMax.bg и да изберете желаните от Вас продукти. Консултантите в TeMax- Пазарджик ще Ви помогнат да откриете избраните от Вас продукти и да се възползвате от 10% намаление.

Промоцията ще бъде валидна само за магазин TeMax - Пазарджик. Продуктите, които са на промоционална цена в гр. Пазарджик НЕ могат да бъдат закупени на същата цена през нашия онлайн магазин или друг физически обект. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?