Следвайте ни

Потвърдено: Иван Панайотов ще бъде кандидат-кмет на Пазарджик от ГЕРБ

Навършилият преди 3 дни 60 години доскорошен шеф на областната противопожарна служба в Пазарджик Иван Панайотов бе номиниран официално за кандидат-кмет на община Пазарджик от ПП ГЕРБ.

Новината на "Марица" намери потвърждение на проведено снощи номинационно събрание на общинската структура ПП ГЕРБ в Пазарджик.

Мотивите за издигане на кандидатурата на Иван Панайотов са, че "той е отличен професионалист с много добри управленски и мениджърски качества, който се ползва с любовта и уважението на хората, честен и почтен човек, който обича Пазарджик и ще работи за неговия успех във всички области", съобщиха от пресцентъра на партията в Пазарджик.

„Винаги съм съветвал моите подчинени да се поставят на мястото на страдащия и онеправдания. Считам, че това е формулата за успех“, каза след номинирането си Иван Панайотов.

Припомняме, че след като в сряда Иван Панайотов навърши 60 години той напусна системата на вътрешното министерство след 36 лета вярна и самоотвержена служба в името на хората и обществения интерес.

На събранието на общинската организация на ГЕРБ - Пазарджик бяха номинирани още кандидати за кметове в населените места от община Пазарджик и кандидати за общински съветници. Всички кандидатури предстои да бъдат одобрени от Националната изпълнителна комисия на ПП ГЕРБ.

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?